Cukráři (kromě šéfcukrářů)

- vyučení v oboru
- tvorba 3D dortů, modelace figurek atd.
Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě.

Plat od:
23 000 Kč
Pracoviště:
Chotěboř
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.04.2024
Obor a Profese:
Cukrář
Min. vzdělání:
Střední vzdělání bez maturity
Vhodné i pro absolventy
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Jana Fialová
774 131 426
kavarna#chotebor|seznam#cz






Podobné nabídky práce

Cukráři (kromě šéfcukrářů)

ŠumperkMarie Hrochová
od 10 000 Kč

Pekaři

OpavaSEMIX PLUSO, spol. s r.o.
od 120 Kč

Pekaři

OpavaSEMIX PLUSO, spol. s r.o.
30 000 - 33 000 Kč

Cukráři (kromě šéfcukrářů)

TepliceMOCCA plus s.r.o.
od 25 000 Kč

Pekaři

PrahaTTT-NERES s.r.o.
od 21 000 Kč

Pekaři

MělníkPAUL spol. s r.o.
34 000 - 36 000 Kč

Články ze světa práce


Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu
Znáte to, jak se vám nechce začínat nový úkol a nebo odkládáte své povinnosti na potom a místo nich děláte jiné věci? Prokrastinace je jevem, který mnozí z nás znají a často zažívají. Ať už jde o pracovní úkoly nebo osobní rovinu, prokrastinace může mít negativní dopad na produktivitu, kvalitu práce a váš celkový pocit naplnění. Víte, jaké jsou její příčiny a jak prokrastinaci předcházet, či jak ji překonat? 

Jak zvládnout stres v práci

Jak zvládnout stres v práci
Pracovní stres se čím dál častěji stává součástí moderního profesního života. Dlouhé hodiny v práci, vysoké očekávání nadřízených a neustálý tlak na výkon mohou negativně ovlivňovat vaše zdraví a pohodu. Nicméně existuje několik účinných strategií, které vám mohou pomoci se se stresem v práci vypořádat a udržet si tak psychickou pohodu. Jak tedy na to?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?