• praxi na obdobné pozici nebo vyučení v oboru• schopnost týmové spolupráce• chut‘ učit se novým věcemNáplň práce:Připravovat teplé a studené pokrmy dle aktuálních gastronomických trendůExpedovat a skladovat pokrmyDohlizet na skladovaní potravin a sledovat lhuty trvanlivostiDodržovat čistotu na pracovišti v souladu s hygienickými předpisyA především přispívat k tomu, aby se u nás hosté cítili dobře a měli chut‘ se k nám vracetBonusy/prémie sleva na firemní výrobky/služby, příspěvek na penzijní/životní připojištění, stravenky/příspěvek na stravování, vzdělávací kurzy, školení, občerstvení na pracovišti, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, zdravotní volno/sickdays, firemní akceMOŽNOST UBYTOVÁNÍ.První kontakt emailem nebo telefonicky: po - pá - 8,00 - 16,00 hod.