Pomocní kuchaři

NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Kontaktní osoba Šromová Tereza, tel.: 734 140 507, 777 687 267 (volat 8:00-15:00), e-mail: vedouci.beneti@seznam.cz, osobně Restaurace u Tří bříz, Dolní č.p. 3658/2, Prostějov
Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 nebo 4:00-12:30 (sobota, neděle a všechny svátky volno)
Požadujeme: praxe v oboru nutná, fyzická zdatnost - práce je fyzicky náročná
Nabízíme: 25 dní dovolené, obědy pro zaměstnance, finanční odměny

Plat od:
21 000 Kč
Pracoviště:
Prostějov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.05.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Střední vzdělání bez maturity
Vhodné i pro absolventy
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Tereza Šromová
734 140 507, 777 687 267
vedouci#beneti|seznam#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

BřeclavVAŠSTAV, s.r.o.
23 000 - 25 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaAGAGA, s.r.o.
od 21 300 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

OpavaDomov Na zámku, příspěvková or
18 900 - 25 290 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

TřebíčDaniela Vrbová
31 000 - 34 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

ZnojmoMateřská škola, Znojmo, nám. A
od 22 800 Kč

Články ze světa práce


Jak napsat motivační dopis, aby zaujal?

Jak napsat motivační dopis, aby zaujal?
Motivační dopis se stal nezbytnou součástí procesu hledání práce. V poslední době se dost změnil, už není jen formální přílohou, ale spíše osobním projevem vašeho zájmu o danou práci. Zde je několik klíčových tipů, jak napsat efektivní motivační dopis, který zaujme a přinese pozvání na pohovor.

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu
Znáte to, jak se vám nechce začínat nový úkol a nebo odkládáte své povinnosti na potom a místo nich děláte jiné věci? Prokrastinace je jevem, který mnozí z nás znají a často zažívají. Ať už jde o pracovní úkoly nebo osobní rovinu, prokrastinace může mít negativní dopad na produktivitu, kvalitu práce a váš celkový pocit naplnění. Víte, jaké jsou její příčiny a jak prokrastinaci předcházet, či jak ji překonat? 

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?