Na pozici kuchaře či kuchařky upřednostňujeme uchazeče, kteří mají za sebou alespoň částečnou praxi z hromadného stravování (vaření ve školní jídelně, nemocnici, hospodě). Praxe je pro nás důležitější než výuční list v oboru, avšak kombinace praxe a výučního listu je samozřejmě ideální. Od pracovníka vyžadujeme ochotu přizpůsobit se zajetému systému práce a respektovat naše osvědčené receptury. Na směně je kuchař a pomocná síla v kuchyni, na výdej jídel ještě vypomáhá paní uklízečka.Pracovní náplň:Náplň práce při standardních dnech:• příprava snídaně – připravuje pomazánky• vaření oběda – každodenně připravuje polévku a hlavní jídlo vč.příloh• příprava večeře – 3x za pobyt jednodušší jídlo (špagety, rizoto), 3x za turnus náročnější jídlo (např. palačinky, pizza, smažák)• příprava svačin odpoledních (je-li pomazánka)• vaří se česká kuchyně (hotovky) – strávníci jsou děti a jejich dospělý dozor• výdej hlavních jídel• vedoucí kuchař řídí pomocný personál kuchyně (rozděluje práce pomocným silám /PS/ a dohlíží na jejich plnění – hrubá příprava jídel, mytí nádobí, čistota v kuchyni a v jídelně apod.)Profesní růst:• kuchař/ka se může vypracovat na vedoucího kuchyně – skýtá možnost lepšího platového ohodnocení; zároveň více administrativy – vyplňování výdejek, skladová problematika, objednávka zbožíCo by předcházelo zahájení spolupráce?Pokud se dostavíte do pražské kanceláře nebo přímo do rekreačního střediska, bude s vámi (po vzájemné dohodě) sjednán nástup.Rekreační středisko Šlovice– nachází se ve středočeském kraji, cca 20 km od Rakovníka; kapacita areálu je 150 míst.Máte-li zájem, odešlete nám životopis a fotografii na náš e-mail a my Vás budeme obratem kontaktovat s pozvánkou k osobnímu setkání. Budeme se těšit na spolupráci.
Náplň práce při standardních dnech:• příprava snídaně – připravuje pomazánky• vaření oběda – každodenně připravuje polévku a hlavní jídlo vč.příloh• příprava večeře – 3x za pobyt jednodušší jídlo (špagety, rizoto), 3x za turnus náročnější jídlo (např. palačinky, pizza, smažák)• příprava svačin odpoledních (je-li pomazánka)• vaří se česká kuchyně (hotovky) – strávníci jsou děti a jejich dospělý dozor• výdej hlavních jídel• vedoucí kuchař řídí pomocný personál kuchyně (rozděluje práce pomocným silám /PS/ a dohlíží na jejich plnění – hrubá příprava jídel, mytí nádobí, čistota v kuchyni a v jídelně apod.)
Česky