Místo výkonu práce: Heřmanův MěstecNÁPLŇ PRÁCE: Jedná se o organizování práce v kuchyni, vedení podřízených kuchařů, pomocných kuchařů. Výroba hlavních jídel a jídel v dietním režimu. Stanovení technologických postupů při výrobě jídel, včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur. Dále se jedná o práce při výrobě a výdeji moučníků, při výrobě nápojů, polévek a příloh k hlavním jídlům. Ostatní práce spojené s kuchyňským provozem. Jednosměnný provoz (40 hodin týdně), v případě nutnosti zástup za kolegy o víkendu.ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: Nabízíme obědy, 5 týdnů dovolené, možnost vzdělávání, příspěvek z FKSP na stravování a na produkt spoření na stáří. Dále nabízíme možnost ubytování.První kontakt učiňte prosím na e-mailové adrese.