Požadavky: - minimálně základní vzdělání, - dobrý zdravotní stav, - samostatnost, spolehlivost, důslednost, - potravinářský průkaz, - zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost související s výkonem povolání.
Hlavní pracovní činností: - provádí všechny práce spojené s přípravou, výrobou, expedicí nebo výdejem stravy dle pokynů kuchaře nebo šéfkuchaře a dle zásad správné výrobní praxe, - provádí mytí a dezinfekci bílého, černého nádobí a nářadí a výrobní technologie, - provádí úklid, sanitaci a dezinfekci svého pracoviště a přidělených prostor provozu stravování, - provádí správné třídění odpadů, obalů a biologického odpadu, který vzniká v průběhu jeho činnosti a jeho uložení na určená místa, - hlásí svému nadřízenému případné závady a nedostatky související s výkonem své praxe
Nabízíme: - nekuřácká politika organizace, - možnost odborného růstu, podpora dalšího vzdělávání, - další významné pracovní benefity (3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, prioritní zdravotní péče v rámci FNOL).
Pracovní úvazek 1,00
Nástup možný ihned nebo dle dohody.
K písemné žádosti je třeba doložit: - profesní životopis, - fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci, FNOL, IČO 00098892, se sídlem Zdravotníků 248/7, 779 00 Olomouc tímto informuje uchazeče, že poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v souladu s Informací o zpracování osobních údajů uchazečů a zájemců o zaměstnání ve FNOL. Po uplynutí stanovené lhůty budou shromážděné osobní údaje skartovány. Uchazeč má právo na opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů.
Přihlášky je možné zaslat prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.fnol.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Volné pozice" http://kariera.fnol.cz/volne-pozice/.
Pro více informací můžete kontaktovat přímo Bc. Ivanu Benešovou, DiS., vedoucí Provozu stravování na tel. čísle: 588 442 002 |