Pomocníci v kuchyni

První kontakt: e-mailem, telefonicky (pondělí-pátek od 7:00-14:00)

Náplň práce: pomocné práce při přípravě stravy, výdej obědů i večeří

Zaměstnanecké výhody: Závodní stravování, dovolená nad rámec stanovený zákoníkem práce, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní připojištění, požitky na základě zaměstnaneckého fondu, zvýhodněné volnočasové aktivity a další benefity v souladu s vnitřními předpisy zaměstnavatele.

Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.

Plat od:
19 550 Kč
Pracoviště:
Brno-venkov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.04.2024
Obor a Profese:
Uklízečka/čistič
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Bc. Simona Brabcová
544529117
simona#brabcova|voddrubez#cz







Články ze světa práce


Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Jak napsat motivační dopis, aby zaujal?

Jak napsat motivační dopis, aby zaujal?
Motivační dopis se stal nezbytnou součástí procesu hledání práce. V poslední době se dost změnil, už není jen formální přílohou, ale spíše osobním projevem vašeho zájmu o danou práci. Zde je několik klíčových tipů, jak napsat efektivní motivační dopis, který zaujme a přinese pozvání na pohovor.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.