Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM : SUMIT NANDWANI, e-mail: kthetwobrothers@gmail.com

Požadavky:

- dobrá fyzická zdatnost (dlouhé stání na nohou),
- zkušenost s prací v Indické restauraci vy´hodou,
- znalost angličtiny na komunikativní úrovni, znalost Hindi vy´hodou (indicky´ ty´m)
- znalost indické kuchyně.

Plat od:
26 000 Kč
Pracoviště:
Praha
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.03.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
SUMIT NANDWANI
kthetwobrothers|gmail#com






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

TrutnovPetr Bárta
od 50 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

KarvináGOLD SPOON s.r.o.
150 - 220 Kč

Pomocní kuchaři

KlatovyMASO WEST s.r.o.
od 21 000 Kč

Pomocní kuchaři

TřebíčDOMIREST, s. r. o.
25 000 - 30 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Havlíčkův BrodZANE s.r.o.
od 21 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Havlíčkův BrodZákladní škola a mateřská škol
21 750 - 27 260 Kč

Články ze světa práce


Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?
Víte, že není vaší povinností se registrovat na úřad práce, pokud nechcete? Registrace ovšem přínáší řadu výhod, o něž byste pravděpodobně neradi přišli. Přihlásit se můžete, pokud nemáte žádný příjem ani pracovní poměr a zároveň si hledáte zaměstnání.

Jak zvládnout stres v práci

Jak zvládnout stres v práci
Pracovní stres se čím dál častěji stává součástí moderního profesního života. Dlouhé hodiny v práci, vysoké očekávání nadřízených a neustálý tlak na výkon mohou negativně ovlivňovat vaše zdraví a pohodu. Nicméně existuje několik účinných strategií, které vám mohou pomoci se se stresem v práci vypořádat a udržet si tak psychickou pohodu. Jak tedy na to?

Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.