Šéfkuchaři v pohostinství

Singh Harpal, e-mail: singh@mojejidlo.cz

Podmínka znalost přípravy Indické gastronomie minimálně 5 let praxe, aktivní znalost hindštiny výhodou, pasivní AJ podmínkou

Plat od:
42 513 Kč
Pracoviště:
Praha
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
22.02.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Harpal Singh
singh|mojejidlo#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

LitvínovTomáš Vávra
od 40 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

SemilyAROHA s.r.o.
35 000 - 45 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

LitvínovTomáš Vávra
od 50 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaGUO XIN CHINA s.r.o.
od 19 500 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

ŽatecTURBO PIZZA, s.r.o.
od 30 000 Kč

Pomocní kuchaři

BrnoFU LI HUA s.r.o.
od 18 900 Kč

Články ze světa práce


Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?
Víte, že není vaší povinností se registrovat na úřad práce, pokud nechcete? Registrace ovšem přínáší řadu výhod, o něž byste pravděpodobně neradi přišli. Přihlásit se můžete, pokud nemáte žádný příjem ani pracovní poměr a zároveň si hledáte zaměstnání.

Jak zvládnout stres v práci

Jak zvládnout stres v práci
Pracovní stres se čím dál častěji stává součástí moderního profesního života. Dlouhé hodiny v práci, vysoké očekávání nadřízených a neustálý tlak na výkon mohou negativně ovlivňovat vaše zdraví a pohodu. Nicméně existuje několik účinných strategií, které vám mohou pomoci se se stresem v práci vypořádat a udržet si tak psychickou pohodu. Jak tedy na to?