Šéfkuchaři v pohostinství


Požadujeme
- Organizační schopnosti, proaktivita, dobré komunikační schopnosti, orientace v novém prostředí, manuální zručnost
- Znalost anglického a nepálského jazyka (výhodou)
Nabízíme
- Zajímavé mzdové ohodnocení



Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou

Plat od:
42 513 Kč
Pracoviště:
Brno
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
07.12.2023
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Střední odborné vzdělání s maturitou
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Tereza Hanková
732250246
ereza|expatsupport#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

BruntálDomov pro seniory Vrbno, přísp
18 900 - 23 510 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PřerovDomov Alzheimer Přerov z.ú.
28 000 - 30 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

HavířovZappares Pub s.r.o.
od 42 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Bruntál2M Production Agency s.r.o.
45 000 - 70 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Hrádek nad NisouRestaurant Hrádek n. N. s.r.o.
od 40 000 Kč

Články ze světa práce


Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?
Víte, že není vaší povinností se registrovat na úřad práce, pokud nechcete? Registrace ovšem přínáší řadu výhod, o něž byste pravděpodobně neradi přišli. Přihlásit se můžete, pokud nemáte žádný příjem ani pracovní poměr a zároveň si hledáte zaměstnání.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.