Řezníci a uzenáři

CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt (bourárna)
Požadujeme: dobrý zdravotní stav (práce v chladu), odpovědnost, samostatnost, flexibility
Nabízíme: stabilní práce ve výborném kolektivu, měsíční a mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefitní karta, jídelní kupóny (stravenky) za 116,- plně hrazené zaměstnavatelem za odpracovaný den.

Plat od:
28 000 Kč
Pracoviště:
Prostějov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.04.2024
Obor a Profese:
Řezník/uzenář
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Ing. Jan Kočíb
kocib#j|makovec#cz






Podobné nabídky práce

Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

NymburkPROAGRO Nymburk a.s.
25 000 - 30 000 Kč

Obsluha strojů na výrobu potravin a příbuzných výrobků

JičínFresca Company s.r.o.
168 - 180 Kč

Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

NymburkPROAGRO Nymburk a.s.
20 000 - 25 000 Kč

Řezníci a uzenáři

PrahaHALAL - MEAT s.r.o.
od 27 000 Kč

Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

NymburkPROAGRO Nymburk a.s.
22 000 - 28 000 Kč

Články ze světa práce


Jak říct šéfovi, že vám něco vadí

Jak říct šéfovi, že vám něco vadí
Komunikace s nadřízeným může být někdy náročná, zejména pokud mu potřebujete sdělit, že vám něco vadí. Promyslete si proto dobře, zda je vaše výtka věcná a jednejte. Vědět, jak sdělit svému šéfovi, že vám něco vadí patří ke klíčovým dovednostem ve vašem profesním životě.

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu
Znáte to, jak se vám nechce začínat nový úkol a nebo odkládáte své povinnosti na potom a místo nich děláte jiné věci? Prokrastinace je jevem, který mnozí z nás znají a často zažívají. Ať už jde o pracovní úkoly nebo osobní rovinu, prokrastinace může mít negativní dopad na produktivitu, kvalitu práce a váš celkový pocit naplnění. Víte, jaké jsou její příčiny a jak prokrastinaci předcházet, či jak ji překonat? 

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?