Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

Pracovní doba: 07,00 - 15,30hod.

Náplň práce:
výroba moštů a sušení ovoce

Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pana Eduarda Kozáka:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: kozak.eduard@seznam.cz;
- osobně na adrese místa výkonu práce

Místo výkonu práce: Eduard Kozák, Lučice č.p. 46, 753 64 Bělotín

Plat od:
21 300 Kč
Pracoviště:
Přerov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.03.2020
Obor a Profese:
Technik potravinářské výroby
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Eduard Kozák
603371040
kozak#eduard|seznam#cz







Články ze světa práce


Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu

Prokrastinace v práci: Překonávání skluzu v pracovním procesu
Znáte to, jak se vám nechce začínat nový úkol a nebo odkládáte své povinnosti na potom a místo nich děláte jiné věci? Prokrastinace je jevem, který mnozí z nás znají a často zažívají. Ať už jde o pracovní úkoly nebo osobní rovinu, prokrastinace může mít negativní dopad na produktivitu, kvalitu práce a váš celkový pocit naplnění. Víte, jaké jsou její příčiny a jak prokrastinaci předcházet, či jak ji překonat? 

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?

Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?

Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?
V dnešní hektické době, kdy pracovní nároky mohou být náročné, je nalezení harmonie mezi pracovním a osobním životem solidní výzvou. Máte své techniky, jak to zvládnout, nebo se inspirujete našimi radami?