Pomocní kuchaři

Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme dobrou znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně, čínský jazyk vítán.

Kontakt: telefonicky (Po - Pá: 10:00 - 16:00 hod.)

Plat od:
18 900 Kč
Pracoviště:
Tábor
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
24.04.2023
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Nezáleží na vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Zhenhang Guo
606 707 938
sekretariat|ctca#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

OtrokoviceSENIOR Otrokovice,příspěvková
od 23 100 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

KolínMateřská škola Nová Ves I
od 21 180 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

DěčínThi Viet Hoa Nguyen
od 21 300 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

KladnoBufet.cz Praha s.r.o.
od 140 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

JihlavaZákladní škola a Mateřská škol
24 000 - 25 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

LounyVězeňská služba České republik
24 680 - 33 260 Kč

Články ze světa práce


Jak zvládnout stres v práci

Jak zvládnout stres v práci
Pracovní stres se čím dál častěji stává součástí moderního profesního života. Dlouhé hodiny v práci, vysoké očekávání nadřízených a neustálý tlak na výkon mohou negativně ovlivňovat vaše zdraví a pohodu. Nicméně existuje několik účinných strategií, které vám mohou pomoci se se stresem v práci vypořádat a udržet si tak psychickou pohodu. Jak tedy na to?

10 základních pravidel úspěšného pohovoru

10 základních pravidel úspěšného pohovoru
Zaujali jste životopisem, pozvali Vás na pohovor a nyní přichází den D. Čemu byste se měli vyhnout a na co se naopak během pohovoru zaměřit? Přečtěte si několik našich rad a zanechte dojem.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.