Zajišťuje:- sestavování běžných a speciálních diet a nutričních potřeb pacientů se zaměřením na preventivní a léčebnou výživu- řídí, kontroluje a zodpovídá za práci v oblasti dietního stravování- ve spolupráci se šéfkuchařem se podílí na optimální skladbě stravy pro pacienty- zhotovování jídelních plánů v návaznosti na energetické hodnoty diet- odborný dohled nad dodržováním technologických postupů a hygienických zásad při přípravě, podávání a manipulaci se stravou- skladování zboží, podílí se na inventarizaci zboží a výrobkůPožadujeme:- vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění (SZŠ/VOŠ/VŠ - nutriční asistent, nutriční terapeut, nutriční specialista)- aktivní přístup k práci, spolehlivost- výborné komunikační schopnosti- profesionální vystupování, vstřícný přístup k pacientům a kolegům na pracovištiUvítáme: praxi v oboru (není podmínkou, místo je vhodné i pro absolventy)Nabízíme:- přátelský kolektiv- podporu dalšího vzdělávání- výše platu dle odborných znalostí a předešlé praxe- zázemí stabilní organizace- propracovaný adaptační proces- čerpání z fondu FKSP- špičkové pracovní prostředí - nově vybudované prostory stravovacího odděleníKontakt: osobně, e-mailem, telefonicky