Náplň práce: " Sestavování podkladů, kontrola přípravy - výroby stravování formou diet, kontrola teploty podávané stravy" degustace a zapisování případných připomínek a jejich řešení do předtištěného formuláře" pravidelné screeningové hodnocení nutričního stavu u každého uživatele" odpovědnost za stanovení odpovídajících nutričních hodnot pro dané uživatele dle jejich skutečných potřeb, odpovědnost za sestavení jídelních lístků a norem stravy tak, aby tato kritéria byla naplněna" spolupráce s vedoucím kuchyně, přímé péče a zdravotním úsekem" kontrola podávání nutridrinků, jejich skladování a objednáváníPožadujeme středoškolské nebo vyšší odborné vzdělání, platná registrace (osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu v oboru nutriční terapeut), čistý trestní rejstřík, očkování proti hepatitidě B, zdravotní způsobilost a spolehlivost.Zaměstnanecké výhody: 5 dní dovolené navíc, 3 dny sick days, podnikové stravování, zvláštní prémie, osobní ohodnocení, benefity z FKSPKontakt: e-mailem