Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

KONTAKT PRVOTNĚ TELEFONICKY : Maksym, tel.: +420 777 597 595 - volat pondělí nebo úterý od 11:00 do 13:00, e-mail: barabeksro@gmail.com

Požadavek na zaměstnance: Znalost ruského nebo ukrajinského jazyka.

ZAM. VÝHODY : podnikové stravování

Plat od:
19 500 - 20 500 Kč
Pracoviště:
Praha
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.02.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Střední všeobecné vzdělání s maturitou
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Maksym
+420 777 597 595
barabeksro|gmail#com






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

BruntálDomov pro seniory Vrbno, přísp
18 900 - 23 510 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PřerovDomov Alzheimer Přerov z.ú.
28 000 - 30 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

HavířovZappares Pub s.r.o.
od 42 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Bruntál2M Production Agency s.r.o.
45 000 - 70 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Hrádek nad NisouRestaurant Hrádek n. N. s.r.o.
od 40 000 Kč

Články ze světa práce


Jak si věřit při hledání práce?

Jak si věřit při hledání práce?
Hledání práce může být občas pěkně náročné dobrodružství. I při neúspěchu je však důležité neházet flintu do žita a snažit se myslet pozitivně. Jak si tedy víc věřit a najít si v dnešní době práci?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?