Pomocní kuchaři

Požadujeme znalost originální čínské kuchyně.
Nabízíme stravování zdarma.
Pozice je vhodná i pro cizince.
První kontakt pouze emailem.

Plat od:
19 500 Kč
Pracoviště:
Česká Lípa
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
16.01.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Nezáleží na vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Věra Ernestová
veraernestova@seznam.cz


Na inzerát není možné odpovědět, protože firma neuvedla kontaktní email. Pro odpověď prosím použijte jiné kontaktní údaje.



Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Jindřichův HradecSlatinné lázně Třeboň s.r.o.
35 000 - 44 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaRestCo KV s.r.o.
od 19 500 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

VrchlabíPivovarská bašta s.r.o.
od 35 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

OlomoucZákladní škola a Mateřská škol
23 000 - 27 000 Kč

Pomocní kuchaři

TáborPekárna a cukrárna Dražice s.r
145 - 165 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaLOMBOK GROUP s.r.o.
od 19 500 Kč

Články ze světa práce


Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?

Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.