Pomocní kuchaři

Příprava salátů, omáček, úklid pracoviště, manipulace s šiš kebabem (do a z mrazáku), pomocné práce při přípravě pokrmů. Zvedání těžkých břemen.
Pracovní doba:
09:00 - 17:30
13:30 - 22:00
10:00 - 18:30
Praxe v oboru výhodou.
První kontakt e-mailem (makost@seznam.cz).

Plat od:
18 900 Kč
Pracoviště:
Pardubice
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
09.03.2023
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Marie Kostěncová
makost|seznam#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PrahaDibrung s.r.o.
od 21 300 Kč

Pomocní kuchaři

Havlíčkův BrodShujie Ye
od 19 500 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

LiberecKoliba pod Ještědem s.r.o.
od 220 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Praha-západZákladní škola a Mateřská škol
od 20 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaALMED SERVIS, s.r.o.
40 000 - 45 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaKANG FEN LU s.r.o.
od 19 500 Kč

Články ze světa práce


10 základních pravidel úspěšného pohovoru

10 základních pravidel úspěšného pohovoru
Zaujali jste životopisem, pozvali Vás na pohovor a nyní přichází den D. Čemu byste se měli vyhnout a na co se naopak během pohovoru zaměřit? Přečtěte si několik našich rad a zanechte dojem.

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?
Žádost o zvýšení platu může být obtížnou a stresující situací, ale pokud máte dobré argumenty, může to být skvělý způsob, jak zvýšit svůj příjem. Důležitým krokem je sepsat si pádné argumenty a žádost správně načasovat. V tomto článku se zaměříme na klíčové kroky, které vám pomohou připravit se na takovou žádost a předložit přesvědčivé argumenty.

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?