Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

Místo výkonu práce:
- Turkovická 159, 251 65 Ondřejov

Prvotní kontakt:
- tel.: 702 228 276, po: 9:00-10:00 hod.

Upřesňující údaje:
Náplň práce:
-fyzická manipulace se zbožím
- pomocné práce podle pokynů nadřízeného pracovníka
Požadavky: dobrý zdravotní stav, bezúhonnost, ukrajinsky jazyk vítaný (není podmínkou), manuální zručnost, dovednosti s vážením, měřením, převodem jednotek, práce v prašném prostředí, není vhodné pro alergiky.

Plat od:
19 500 Kč
Pracoviště:
Praha-východ
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.09.2020
Obor a Profese:
Pekař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Marija Kovalenko
702 228 276
personalni|granhus#cz






Podobné nabídky práce

Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

Rychnov n. KněžnouBEAS, a.s.
od 26 000 Kč

Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

Česká LípaJIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o.
od 20 000 Kč

Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

Praha-východMonterrey Group s.r.o.
od 26 000 Kč

Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek

Brandýs n.L.-St.BoleslavMAB Plus s.r.o.
od 19 500 Kč

Obsluha strojů na zpracování mouky

PísekMlýn Mirotice spol. s r.o.
od 32 500 Kč

Články ze světa práce


Home office se stává stále populárnějším!

Home office se stává stále populárnějším!
Práce z domova je od dob koronavirové epidemie stále populárnější. Většina firem, která tzv. home office zavedla, jej ponechala alespoň v určité míře dodnes. Jaké jsou její výhody a nevýhody? Dle průzkumů Ministerstva práce a sociálních věcí, které se dotazovalo především na výhody, limity a celkovou spokojenost zaměstnanců a vedoucích pracovníků, převážná většina dotázaných hodnotí práci z domova pozitivně. Jaká přesně přináší pozitiva/negativa?

První den v nové práci? Připravte se na něj.

První den v nové práci? Připravte se na něj.
Na pohovoru jste váleli a vybrali právě vás, gratulujeme! Nyní jsou před vámi první dny na novém pracovišti. Bude to pravděpodobně náročný proces, než si na vše zvyknete, můžete mít i obavy, ale to vše je normální a brzy budete na novém pracovišti jako ryba ve vodě.

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?