Řídící pracovníci v oblasti racionalizace výroby a investic

1. kontakt telefonicky v Po-Pá v čase od 9hod. do 13hod., e-mailem. Tel.: 603 943 540, e-mail: nabory@astrafood.cz
Pracovník je zodpovědný za svěřený úsek, kontroluje proces výroby, vede dokumentaci, organizuje práci a kontroluje podřízené pracovníky. Požadujeme zodpovědnost, důslednost, organizační schopnosti. Praxe v potravinářství výhodou. Vhodní i pro OZP.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění, dotovaná strava, pro dlouhodobé zaměstnance sickday










Plat od:
15 000 - 30 000 Kč
Pracoviště:
Šenov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
02.04.2024
Obor a Profese:
Provozní ředitel/manažer
Min. vzdělání:
Střední odborné vzdělání s maturitou
Vhodné i pro občany se ZPS
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Gabriela Krayzel
603 943 540
nabory|astrafood#cz







Články ze světa práce


Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.

Jak říct šéfovi, že vám něco vadí

Jak říct šéfovi, že vám něco vadí
Komunikace s nadřízeným může být někdy náročná, zejména pokud mu potřebujete sdělit, že vám něco vadí. Promyslete si proto dobře, zda je vaše výtka věcná a jednejte. Vědět, jak sdělit svému šéfovi, že vám něco vadí patří ke klíčovým dovednostem ve vašem profesním životě.