Požadujeme:Vzdělání nebo praxi v oboru, příp. ochotu se zaučitSamostatnost a zodpovědnostPřirozený projev, preciznost a smysl pro detailFlexibilitu a ochotu pracovat ve směnném provozu vč. VíkendůTrhané směny 6:00 - 20:00 (pauza 14:00 - 16:30)Pracovní náplň:Servis pokrmů a nápojů (bez kasírování)Dodržování zásad stolování, hygienických předpisůUdržování čistoty a pořádku na pracovištiSpolupráce s ostatními úseky hoteluPříležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně.Zaměstnanecké výhody: Náborový příspěvek až 10 tisíc. Stálý profesní růst, možnost přechodného ubytování, 25 dnů dovolené, zaměstnanecké stravování, odměny za životní jubilea, roční odměny, bonusy, slevy u obchodních partnerů, Edenred Card, výměnné rekreace v ČR a SRTelefonický kontakt je možný v pracovní dny: 8:00-15:00.