Pomocní kuchaři

POMOCNÝ KUCHAŘ - KUCHAŘKA
Požadavky: fyzická zdatnost, časová flexibilita, pečlivost, zodpovědnost, samostatnost, základní znalost asijské kuchyně, znalost vietnamštiny výhodou
Nabízíme možnost stravování v provozovně.
Životopisy zasílejte na uvedený e-mail, tel. kontakt možný každý pátek od 15.00 - 17.00 hodin.

Plat od:
19 500 - 23 000 Kč
Pracoviště:
Vrchlabí
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
10.04.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Kontakt
775946789
vietvanb|gmail#com






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Jindřichův HradecSlatinné lázně Třeboň s.r.o.
35 000 - 44 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaRestCo KV s.r.o.
od 19 500 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

VrchlabíPivovarská bašta s.r.o.
od 35 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

OlomoucZákladní škola a Mateřská škol
23 000 - 27 000 Kč

Pomocní kuchaři

TáborPekárna a cukrárna Dražice s.r
145 - 165 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaLOMBOK GROUP s.r.o.
od 19 500 Kč

Články ze světa práce


Návrat do práce po mateřské/rodičovské dovolené

Návrat do práce po mateřské/rodičovské dovolené
Taky je vám lehce mdlo při představě všech změn, které jsou s návratem do práce spojené? Je vůbec možné se připravit tak, aby vše proběhlo hladce? Přichází období transformace, které je výzvou pro celou rodinu. Přečtěte si naše tipy, které Vám mohou návrat do práce zjednodušit.

Znáte svou cenu na trhu práce?

Znáte svou cenu na trhu práce?
Hledáte novou práci nebo uvažujete o změně povolání? A znáte svou cenu na trhu práce? Doporučujeme si zjistit, jaké platy dostávají lidé, kteří pracují na obdobných pozicích. Tento průzkum vám pomůže vytvořit představu, jak byste měli za danou práci být ohodnoceni právě vy.

Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.