Pomocníci v kuchyni

OC

První kontakt:
e-mail: kebapkolin@seznam.cz .

Náplň práce:
příprava studených salátů a dresingů, příprava, opékání a ořezávání kebabového masa, porcování do arabského chleba a tortil.

Základní nezbytné předpoklady přijetí:
1) PRAXE v obdobném provozu (kebabu) nebo doporučení bývalého(současného) zaměstnavatele!!
2) ZASLÁNÍ ŽIVOTOPISU S OVĚŘITELNÝMI ÚDAJI PŘEDEM mailem!!
3) zdravotní průkaz.

Nošení těžkých břemen ze skladu - vhodné spíše pro muže.


Plat od:
18 900 - 20 000 Kč
Pracoviště:
Kolín
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
16.06.2023
Obor a Profese:
Uklízečka/čistič
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Pan Atakhujaev
kebapkolin|seznam#cz







Články ze světa práce


Jak a kdy požádat o zvýšení platu?

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?
Žádost o zvýšení platu může být obtížnou a stresující situací, ale pokud máte dobré argumenty, může to být skvělý způsob, jak zvýšit svůj příjem. Důležitým krokem je sepsat si pádné argumenty a žádost správně načasovat. V tomto článku se zaměříme na klíčové kroky, které vám pomohou připravit se na takovou žádost a předložit přesvědčivé argumenty.

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.