Číšníci a servírky

NÁSTUP MOŽNÝ IHNED
Servírka/číšník do restaurace nejlépe se zkušenostmi s jídlem.
V případě osoby se zájmem o práci zaučíme.
NABÍZÍME:
- strava
- osobní ohodnocení
KONTAKT: telefonicky nebo e-mail

Plat od:
23 000 Kč
Pracoviště:
Česká Třebová
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.11.2023
Obor a Profese:
Číšník/servírka
Min. vzdělání:
Střední vzdělání bez maturity
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Jarmil Konečný
777 817 169
jarma|typosbar#cz






Podobné nabídky práce

Číšníci a servírky

Karlovy VaryRDMA s.r.o.
od 21 300 Kč

Číšníci a servírky

PrahaBO-LING s.r.o.
od 21 300 Kč

Číšníci a servírky

Žďár nad SázavouJana Novohradská
20 000 - 23 000 Kč

Číšníci a servírky

TáborXIN-YANG EUROPE s.r.o.
od 21 300 Kč

Číšníci a servírky

KlatovyHorest Group s.r.o.
od 35 000 Kč

Články ze světa práce


Home office se stává stále populárnějším!

Home office se stává stále populárnějším!
Práce z domova je od dob koronavirové epidemie stále populárnější. Většina firem, která tzv. home office zavedla, jej ponechala alespoň v určité míře dodnes. Jaké jsou její výhody a nevýhody? Dle průzkumů Ministerstva práce a sociálních věcí, které se dotazovalo především na výhody, limity a celkovou spokojenost zaměstnanců a vedoucích pracovníků, převážná většina dotázaných hodnotí práci z domova pozitivně. Jaká přesně přináší pozitiva/negativa?

Jak zvládnout stres v práci

Jak zvládnout stres v práci
Pracovní stres se čím dál častěji stává součástí moderního profesního života. Dlouhé hodiny v práci, vysoké očekávání nadřízených a neustálý tlak na výkon mohou negativně ovlivňovat vaše zdraví a pohodu. Nicméně existuje několik účinných strategií, které vám mohou pomoci se se stresem v práci vypořádat a udržet si tak psychickou pohodu. Jak tedy na to?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?