Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

Pracovní doba: 07,00 - 15,30hod.

Náplň práce:
výroba moštů a sušení ovoce

Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pana Eduarda Kozáka:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: kozak.eduard@seznam.cz;
- osobně na adrese místa výkonu práce

Místo výkonu práce: Eduard Kozák, Lučice č.p. 46, 753 64 Bělotín

Plat od:
21 300 Kč
Pracoviště:
Přerov
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.03.2020
Obor a Profese:
Technik potravinářské výroby
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Eduard Kozák
603371040
kozak#eduard|seznam#cz







Články ze světa práce


Jak a kdy požádat o zvýšení platu?

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?
Žádost o zvýšení platu může být obtížnou a stresující situací, ale pokud máte dobré argumenty, může to být skvělý způsob, jak zvýšit svůj příjem. Důležitým krokem je sepsat si pádné argumenty a žádost správně načasovat. V tomto článku se zaměříme na klíčové kroky, které vám pomohou připravit se na takovou žádost a předložit přesvědčivé argumenty.

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?

Freelanceřina, to je dřina. Nebo právě naopak?
Práce na vlastní pěst, být v podstatě nezávislým profíkem, získává ve světě stále větší popularitu, ale není vhodná pro každého. V tomto článku se podíváme jaké jsou výhody a nevýhody freelancingu. Je to pro vás to pravé ořechové?