Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

Praxe nebo vyučení v oboru výhodou, učení se novým věcem.

Plat od:
20 000 Kč
Pracoviště:
Domažlice
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
02.10.2023
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Střední vzdělání bez maturity
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Lenka Černá
774 145 642
lenka#cerna#1|seznam#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

BlanskoKamil Brehový
od 180 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

OpavaŠkolní jídelna Slavkov, příspě
23 500 - 25 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

Česká LípaLéčebna respiračních nemocí Cv
21 000 - 23 000 Kč

Pomocní kuchaři

ZlínTOM 68 s.r.o.
od 130 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři

Jindřichův HradecPenzion Hejtman s.r.o.
od 25 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

KarvináNový domov, příspěvková organi
18 900 - 25 290 Kč

Články ze světa práce


Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?

Kdy a jak se registrovat na úřadu práce?
Víte, že není vaší povinností se registrovat na úřad práce, pokud nechcete? Registrace ovšem přínáší řadu výhod, o něž byste pravděpodobně neradi přišli. Přihlásit se můžete, pokud nemáte žádný příjem ani pracovní poměr a zároveň si hledáte zaměstnání.

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?

Jak a kdy požádat o zvýšení platu?
Žádost o zvýšení platu může být obtížnou a stresující situací, ale pokud máte dobré argumenty, může to být skvělý způsob, jak zvýšit svůj příjem. Důležitým krokem je sepsat si pádné argumenty a žádost správně načasovat. V tomto článku se zaměříme na klíčové kroky, které vám pomohou připravit se na takovou žádost a předložit přesvědčivé argumenty.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.