Náplň práce:- hlavní úkolem pro Vás bude příprava lahodných cukrářských výrobků pro naše bufetové snídaně a večeře.- svoji kreativitu budete moci uplatnit při tvorbě delikátních dezertů, které jsou součástí naší nabídky v a la carte restaurace.- tato pozice vyžaduje úzkou spolupráci se šéfkuchařem a s ostatními kolegy, kdy společně přinášíte nové nápady pro vylepšení receptur a tvorbu nových dezertů.- důležitým prvkem práce je dodržování technologických postupů a zásad bezpečnosti potravin.Požadujeme:- vzdělání v oboru nebo praxi v oboru- spolehlivost a flexibilitu- zájem o obor a lásku k cukrařiněNabízíme:- práci na hlavní pracovní poměr nebo sezónní brigádu- ubytování ZDARMA a zvýhodněné stravování- práce na směny- příležitost pro kariérní růst v rámci hotelového řetězce- systém zaměstnaneckých benefitůZaměstnanecké výhody: možnost turnusových směn, zajímavou práci a příjemné pracovní prostředí.