Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Výhodou: arabský nebo kurdský jazyk, angličtina na komunikativní úrovni, řidičský průkaz skupiny B, praxe z restaurace nebo rychlého občerstvení. Kontakt: e-mailem.

Plat od:
19 700 Kč
Pracoviště:
Beroun
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
12.01.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Ing. Markéta Agerová
agerova|seznam#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PrahaEvelimax, s.r.o.
25 000 - 35 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaKANG FEN LU s.r.o.
od 19 700 Kč

Kuchaři speciálních diet

PrahaDOMOV SENIORŮ VYSOČANY s.r.o.
35 000 - 40 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaY.D&H s.r.o.
od 23 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PrahaVISIT COMPANY s.r.o.
40 000 - 50 000 Kč

Pomocní kuchaři

PrahaCafetal s.r.o.
21 300 - 21 500 Kč

Články ze světa práce


První den v nové práci? Připravte se na něj.

První den v nové práci? Připravte se na něj.
Na pohovoru jste váleli a vybrali právě vás, gratulujeme! Nyní jsou před vámi první dny na novém pracovišti. Bude to pravděpodobně náročný proces, než si na vše zvyknete, můžete mít i obavy, ale to vše je normální a brzy budete na novém pracovišti jako ryba ve vodě.

Time management a jak efektivně využívat svůj čas

Time management a jak efektivně využívat svůj čas
Dnešní doba nabízí nekonečné možnosti, ale často také přináší přetížení a nedostatek času. Správný time management je klíčovým prvkem pro efektivní rozložení času v každodenním životě. Veškeré úkoly, závazky a cíle můžeme lépe zvládnout, pokud se naučíme efektivně využívat svůj čas. Nabízíme pár tipů, jak toho dosáhnout.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.