Pomocní kuchaři

Výhodou je praxe snídaňových jídel v kavárně

Plat od:
18 900 Kč
Pracoviště:
Nymburk
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.04.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Vhodné i pro absolventy
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Roza Llupi
773 032 572


Na inzerát není možné odpovědět, protože firma neuvedla kontaktní email. Pro odpověď prosím použijte jiné kontaktní údaje.



Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

BruntálDomov pro seniory Vrbno, přísp
18 900 - 23 510 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PřerovDomov Alzheimer Přerov z.ú.
28 000 - 30 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

HavířovZappares Pub s.r.o.
od 42 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Bruntál2M Production Agency s.r.o.
45 000 - 70 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Hrádek nad NisouRestaurant Hrádek n. N. s.r.o.
od 40 000 Kč

Články ze světa práce


Jak správně odpovědět na inzerát nabídky práce?

Jak správně odpovědět na inzerát nabídky práce?
Hledání nového zaměstnání bývá náročným a občas i zdlouhavým procesem. V této fázi už máte úspěšně první část procesu za sebou - pročítání množství nabídek a hledání těch pro vás vhodných. Teď je potřeba na ně odpovědět tak, aby se vám ozvali zpět a pozvali vás na pohovor. Jak tedy na to? Co by mohlo pomoci?

První den v nové práci? Připravte se na něj.

První den v nové práci? Připravte se na něj.
Na pohovoru jste váleli a vybrali právě vás, gratulujeme! Nyní jsou před vámi první dny na novém pracovišti. Bude to pravděpodobně náročný proces, než si na vše zvyknete, můžete mít i obavy, ale to vše je normální a brzy budete na novém pracovišti jako ryba ve vodě.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.