Vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení

z:12/3/2024 Náplň práce: - Organizuje provoz velkokapacitního stravovacího zařízení. - Vede ekonomickou agendu stravovacího zařízení. - Řídí práci kuchařek a pomocných kuchařek, odpovídá za jejich činnost, odpovídá za účelné využití jejich pracovní doby. - Sestavuje jídelní lístek, který konzultuje s nutričním specialistou. - Zodpovídá za provoz kuchyně a její plynulý chod, pečuje o řádné hospodaření s potravinami, dodržuje a sleduje předpisy o veřejném stravování. - Dbá na čistotu provozního zařízení, nádobí, výrobních místností a dodržování hygienických zásad a za správné hospodaření s energií. - Kontroluje dodržování technologických postupů při skladování potravin a přípravě pokrmů (HACCP). - Zodpovídá za sklad potravin. - Zpracovává příjemky a výdejky potravin na počítači v programu Cygnus II. - Vyplňuje výdejku potravin, propočítává dle receptur nutriční hodnotu podávané stravy tak, aby byly plněny výživové normy. - Objednává zboží dle sestaveného jídelního lístku tak, aby byl zajištěn plynulý chod stravování. Požadavky a osobní předpoklady: - Vyučení v oboru kuchař, případně oboru blízkém a zkušenosti s vedením provozu kuchyně. - Znalost normování pokrmů, znalost dietního stravování. - Flexibilita, zodpovědnost, spolehlivost, organizační schopnosti, komunikativnost, schopnost týmové práce a vedení pracovního týmu. - Dobrá znalost práce na PC, praxe s programem Cygnus II výhodou. - Výpis z rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (stačí dodat až po osobním pohovoru). Požadované doklady: - Strukturovaný životopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Předpokládaný nástup: - květen 2024. Nabízíme: FKSP, zdravotní volno, prémie, podnikové stravování. Platová třída: - 8/platový stupeň podle délky uznané praxe v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů. Žádosti s požadovanými materiály můžete předat do 22. 4. 2024 osobně v recepci Hospice nebo zaslat na adresu Hospic Frýdek-Místek, p.o., I. J. Pešiny 3640, Frýdek-Místek 738 01 nebo na e-mailovou adresu recepce@hospicfm.cz a do předmětu prosím uveďte "vedoucí kuchyně".

Je nám líto, ale tato pracovní pozice je již obsazena.

Podobné a možná lepší nabídky naleznete zde.


Podobné pracovní nabídky v regionu




Podobné nabídky práce

Vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení

Praha-východMcPARTNERS,s.r.o.
30 000 - 45 000 Kč

Vedoucí provozu školních jídelen a menz

RokycanyZákladní škola Karla Vokáče St
21 300 - 29 520 Kč

Vedoucí provozu školních jídelen a menz

SlanýMateřská škola Slaný ,Vítězná
od 15 804 Kč

Vedoucí provozu školních jídelen a menz

JeseníkStřední škola gastronomie, far
21 800 - 27 260 Kč

Vedoucí provozu školních jídelen a menz

BrnoTaneční konzervatoř Brno, přís
od 38 000 Kč

Vedoucí provozu školních jídelen a menz

ŠumperkMateřská škola Libina, okres Š
25 000 - 32 000 Kč

Články ze světa práce


Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?

Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?
V dnešní hektické době, kdy pracovní nároky mohou být náročné, je nalezení harmonie mezi pracovním a osobním životem solidní výzvou. Máte své techniky, jak to zvládnout, nebo se inspirujete našimi radami?

První den v nové práci? Připravte se na něj.

První den v nové práci? Připravte se na něj.
Na pohovoru jste váleli a vybrali právě vás, gratulujeme! Nyní jsou před vámi první dny na novém pracovišti. Bude to pravděpodobně náročný proces, než si na vše zvyknete, můžete mít i obavy, ale to vše je normální a brzy budete na novém pracovišti jako ryba ve vodě.

Jak správně napsat životopis?

Jak správně napsat životopis?
Strukturovaný životopis (zkráceně CV) je většinou vaším prvním kontaktem se zaměstnavatelem. Pro zaujetí zaměstnavatele je důležité uvést relevantní informace a především vynikající prezentaci svých schopností a zkušeností, přeci jen je to vaše vizitka. Informace uvedené v našem článku by vám mohly pomoci k vytvoření životopisu.