Náplň práce: obsluha výrobní linky spolupráce při příjmu, skladování a výdeji surovin a hotových výrobků manipulační a hygienicko-sanitační práce úprava, porcování, filetování a skladování ryb kontrola rybích výrobků dle technologických norem identifikace jakostních rozdílů v konečném produktu efektivní využití strojů a pracovní doby ke snižování výrobních a materiálových nákladů v případě potřeby plnění dalších úkolů zadaných svým nadřízeným Pozn.: Pracovní činnost probíhá v prostorách se sníženou provozní teplotou (přestávky během provozu, nad rámec běžných přestávek). Požadavky: chuť pracovat spolehlivost manuální zručnost trestní bezúhonnost zodpovědnost, pečlivost a smysl pro detail základní uživatelská znalost práce na PC výhodouNabízíme: práce na hlavní pracovní poměr odpovídající finanční ohodnocení možnost profesního růstu produkty za zvýhodněné ceny po zapracování, práce systémem krátký - dlouhý týden dobrou dopravní dostupnost Stravenky v hodnotě 80,-Kč