Úklid potravinářského provozu (140 - 180 Kč/hod.) - Kostelec na Hané

Jedná se o úklid potravinářského provozu. Směny: neděle až čtvrtek, odpolední směny, délka směny dohodou. Vhodné pro všechny zájemce starší 18 let.

Je nám líto, ale tato pracovní pozice je již obsazena.

Podobné a možná lepší nabídky naleznete zde.


Podobné pracovní nabídky v regionu

Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech

ProstějovVladimír Lederer
130 - 150 Kč

Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech

ProstějovVladimír Lederer
130 - 150 Kč

Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech

ProstějovMechanika Prostějov 97, družst
od 9 450 Kč

Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech

ProstějovREpoint mark s.r.o.
od 4 500 Kč

Pomocníci v kuchyni

ProstějovRodina Koláčkova s.r.o.
od 19 500 Kč




Články ze světa práce


Diskriminace v práci: jak jí předcházet a jak ji řešit?

Diskriminace v práci: jak jí předcházet a jak ji řešit?
Diskriminace na pracovišti je nejen neetická, ale v mnoha případech i protiprávní. V České republice existují právní předpisy, které chrání zaměstnance před diskriminací a zároveň stanovují povinnosti zaměstnavatelů. Pojďme se podívat, co je a není diskriminace a s jakými druhy se lze na pracovišti setkat.

Návrat do práce po mateřské/rodičovské dovolené

Návrat do práce po mateřské/rodičovské dovolené
Taky je vám lehce mdlo při představě všech změn, které jsou s návratem do práce spojené? Je vůbec možné se připravit tak, aby vše proběhlo hladce? Přichází období transformace, které je výzvou pro celou rodinu. Přečtěte si naše tipy, které Vám mohou návrat do práce zjednodušit.

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět

Základní práva zaměstnanců: Co byste měli vědět
Práva zaměstnanců jsou základním stavebním kamenem každého fungujícího pracovního vztahu. Znát svá práva na pracovišti je klíčem pro zajištění férových pracovních podmínek a ochrany před potenciální diskriminací či zneužíváním ze strany zaměstnavatele. V tomto článku se podíváme na několik základní oblastí práv zaměstnanců, kterým by měl každý pracující dobře rozumět.