Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

Pracovní poměr na 6 měsíců - 3 měs. zkušební doba a s možností dalšího prodloužení.
Kontakt e-mail: strosova@dozp-osek.cz, telefon 724085268 v PO - PÁ od 6.15 hod. do 14.45 hod.

Plat od:
21 180 - 23 510 Kč
Pracoviště:
Strakonice
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.05.2024
Obor a Profese:
Kuchař
Min. vzdělání:
Střední vzdělání bez maturity
Vhodné i pro absolventy
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Zdeňka Štrosová
383411012, 724085268
podatelna|dozp-osek#cz






Podobné nabídky práce

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

ZnojmoDiS. Vladimír Röss
26 000 - 28 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

LitvínovTURBO PIZZA, s.r.o.
od 30 000 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

PlzeňCTP Hotel Operations Pilsen, s
170 - 200 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

ZnojmoVojenská lázeňská a rekreační
23 000 - 24 500 Kč

Pomocní kuchaři

Žďár nad SázavouZemědělské družstvo Sněžné
120 - 140 Kč

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)

ProstějovKoliba U Tří králů s.r.o.
od 150 Kč

Články ze světa práce


10 základních pravidel úspěšného pohovoru

10 základních pravidel úspěšného pohovoru
Zaujali jste životopisem, pozvali Vás na pohovor a nyní přichází den D. Čemu byste se měli vyhnout a na co se naopak během pohovoru zaměřit? Přečtěte si několik našich rad a zanechte dojem.

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?

Soft skills nad hard skills nebo snad nad zlato?
Určité schopnosti vycházející z vašich osobnostních předpokladů, jako empatie, kreativita, rozhodnost, odolnost vůči stresu, schopnost přizpůsobit se, spolupracovat s ostatními, ale také vaše osobní návyky na pracovišti jsou nazývány soft skills (měkké dovednosti). Proč jsou právě tyto dovednosti v poslední době pro zaměstnavatele tak důležité a jak je lze prokázat během pohovoru?

Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.