Jedná se o zástup po dobu dlouhodobé pracovní neschopnosti zaměstnance! Požadujeme: - Vzdělání v oboru gastronomie - Praxe nutná - Odbornost, pečlivost, důslednost - Samostatnost, spolehlivost, pracovitost - Zodpovědnost, loajalita - Dobrý zdravotní stav - Odolnost vůči stresu - Bezúhonnost - Zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností Náplň práce: - Příprava pokrmů dle tradičních receptur české kuchyně - Výroba a výdej běžných i technologicky náročných teplých jídel, pokrmů minutkové kuchyně a moučníků, včetně náročných specialit - výroba složitých jídel a specialit studené kuchyně pro slavnostní příležitosti, bankety, recepce, školení a porady, a to jak na pracovišti, tak i na služebních cestách jedno i vice denních, a to včetně sestavování vlastních receptur - Organizace práce při výrobě jídel spjaté s hmotnou odpovědností, - Stanovování technologických postupů - Spolupráce na přípravě a sestavování jídelního lístku a další Směnnost: - dvousměnný provoz, - pracovní doba pondělí až pátek, - zvláštní příplatek za směnnost, po zapracování osobní příplatek - ranní směna 6:00 až 14:15 hodin, odpolední směna 10:30 až 18:45 hodin. Zaměstnanecké výhody: dovolená 25 dní, 5 dní indispoziční volno, příspěvek na důchodové či životní pojištění, atd.
Nutné doložit strukturovaný profesní životopis zaměřený na předchozí průběh zaměstnání. Životopis zasílejte na uvedený e-mail. S přihlášenými uchazeči bude probíhat pohovor.
|